När du behöver ha stegljudsisolering

Behöver du ha stegljudsisolering i en viss lokal du ofta vistas i? När man talar om stegljudsisolering, så handlar det främst om att dämpa ljud som uppstår när man går på golvet. Att ha stegljud, det kan vara ett störande moment. Särskilt om det är en lokal där många vistas. Tyvärr har ju många lokaler idag problem med efterklang. Det innebär att rummet eller lokalen i sig får en otäck resonans, som inte är behaglig att vistas i.

För att göra en lokal bättre, så kan det vara smart att sätta upp akustikpaneler samt även se till att göra något åt själva golvet.

Stegljudsisolera alla golv

Om du har golv som du vill stegljudsisolera, så är det bra att kontakta ett företag som kan detta med stegljudsisolering. Aprobo är just ett sådant företag. Ett bra sätt att gå tillväga på, det är att använda en decibelmatta tillsammans med en flytande parkett. Det dämpar alla steg mot golvet på ett mycket bra sätt.

Aprobo är ett företag som är marknadsledande inom just akustiklösningar för golv och bjälklagskonstruktioner.

Isolera alla stegljud

Om det är ett måste att fixa med stegljudsisolering, så kan det vara bra att vända dig till ett företag som är experter på just detta. Aprobo AB erbjuder bland annat olika textila mattor. De passar bra att ha i offentliga miljöer så väl som på kontor. En annan sak som detta företag har, det är det som de kallar för Decibel Concept. Det är bra lösningar för akustikproblem relaterade till golv och bjälklagskonstruktioner. De har även massiva trägolv samt att de även har tillbehör som underlagsmattor, golvskyddmaterial, tejper, lim och mycket mer.