Satsa på bra lyftredskap om du ska lyfta tunga saker

Lyftredskap kan vara bra att ha för att underlätta då du ska lyfta tunga saker. När det gäller lyftredskap så kan du hitta en hel del av dessa hos Epox. De har lyft- och anläggningsredskap för stenhantering. Det från företaget ORIT. Bland annat detta:

  • Orit K SH-2H lyftredskap
  • Orit K SH-2HRW lyftredskap
  • Orit H-360-350 lyftredskap
  • Orit H-420-550 lyftredskap
  • Orit H-600-600 lyftredskap

Det finns även flera andra bra redskap för lyft att hitta hos detta företag. Bland annat fler varianter från Orit, men även från Wimag.

Bra redskap för lyft

Att använda lyftredskap, det minskar risken för att få förslitningsskador. Är det så att du ofta lyfter och bär tung i jobbet, så är det dumt att göra det manuellt. Det är bra mycket bättre att satsa på hjälpmedel i form av lyftredskap. Idag finns det en massa varianter av detta. Vad för slags lyftredskap du ska välja, det har att göra med vad det är du ska lyfta.

Det som Epox kan erbjuda är just bra redskap för lyft om du sysslar med stenar, betong eller annat. De har även smarta vakuumlyftar.

Bra anläggnings- och byggmaskiner

Hos Epox kan du hitta det mesta inom anläggnings- och byggmaskiner. Detta är något som detta företag har levererat i över 50 år. Dessa maskiner är till för bland annat fräsning, packning, blandning, sågning, pumpning med mera.

Epox kunder är nästan uteslutande professionella sådana. De återfinns i branscher så som bygg, anläggning, uthyrning, kommun, kyrka, utbildning och den marina sektorn. Dock kan även privatpersoner köpa både nya och begagnade maskiner av dem.